Sidevogne

Nu også sidevogne ved HMC Motorcykler

Det har i mange år været besværligt og dyrt, at få monteret sidevogn på motorcykler i Danmark. Nu ser verden heldigvis helt anderledes ud, idet SKAT nu endelig har bekendtgjort, at der ikke skal betales yderligere afgift ved montering af en sidevogn på en allerede indregistreret dansk motorcykel. HMC Motorcykler har nu importen af to af de mest fremtrædende mærker indenfor sidevogne.

Tripteq Heeler er TÜV-godkendt til en lang række af BMW’s 4 ventils boksere og flere af Moto Guzzi´s modeller. Herudover kan sidevognene også monteres på mange andre mærker. Kontakt HMC Motorcykler for at høre, om det er muligt på din mc. Konstruktionen af sidevognen er solid og så gennemtænkt, at det i løbet af et kvarter er muligt at skifte til solo kørsel. Sidevognene findes med flere forskellige finesser. Blandt andet kan Tripteq Heeler mod merpris leveres med oplukkelig front og bagagerum. Priserne på en standard-sidevogn starter ved ca. 25.000,- + montering og syn.

Se mere på Tripteq´s hjemmeside

EML01EML er sidevogne i luksus-klassen med masser af komfort og lækre detaljer til den kræsne motorcyklist. De findes både til 1 og 2 personer, og kan leveres med mange forskellige tilvalg til netop dit ønske om en sidevogn.
EML leverer TÜV-godkendte ombygningssæt til mange af de store motorcykler på markedet.
En sidevogn giver langt større mulighed for at have børn, hund, eller ekstra bagage med. For de som måske ikke bryder sig om at sidde bagpå, eller har behov for at have et ekstra hjul på motorcyklen, er det en behagelig måde at se verden på.

Se modeller på EML's hjemmeside

Er du interesseret i en prisbillig og stærk konstrueret Tripteq Heeler eller en moderne EML sidevogn med fuld ombygningssæt, så kontakt os på 98 40 77 79, eller skriv en mail til heino@hmcmotorcykler.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi har også alt i originale og uoriginale BMW-reservedele til alle modellerne fra efter krigen og til nu til stærke priser.
Se også vores store udvalg af velholdte motorcykler i alle mærker, samt beklædning og reservedele til alle modeller.

Kontakt HMC Motorcykler på 98 40 77 79