Om HMC

HMC Motorcykler ligger i udkanten af Vester Hassing, på vejen mod Hals. Schubert-stand_small

Forretningen ejes af Heino Hansen, der selv er en ivrig motorcyklist.

Forretningen har tidligere ligget inde i Vester Hassing, men flyttede i større lokaler i 2008. Vi har nu en meget stor udstilling med knap 100 cykler, en stor afdeling med tøj, hjelme og udstyr, samt et nyt veludstyret værksted, som varetager alt fra service, reperationer og forsikringsskader. Værkstedet er forsikringsgodkendt til alle former for skader. Vores to dygtige mekanikere står klar til at modtage din motorcykel og giver gerne gode råd med på vejen. Når du afleverer din motorcykel sikrer vi en god kommunikation og en sikker aftale om hvad, der skal udføres. Hvis vi finder nogle overraskelser under reparationen, kontakter vi dig, inden vi går videre, så vi undgår misforståelser.

Udvalget af motorcykler er nyere, velholdte motorcykler indenfor alle mærker. Vi er ligeledes leveringsdygtige i reservedele til alle mærker, og har for nyligt fået forhandlingen af to af markedets bedste sidevogne. Vi har de sidste år specialiseret os indenfor BMW både på servicesiden og har et stort reservedelslager til både gamle og nye BMW-modeller. Vi varetager dog naturligvis også reparationer og andet på alle andre mærker.

Vi tilbyder vinteropbevaring med servicetjek, så din motorcykel er helt klar til sæsonstart, og står trygt og godt indendøre i vinterkulden.

Vi har et stort udvalg af tøj, sikkerhedsudstyr, hjelme og andet udstyr. Mangler du noget, skaffer vi det gerne hjem til dig. I 2010 er vi blevet autoriserede Schubert-forhandlere og har nu mulighed for prøvekørsel med demohjelme. Vi fører originale BMW-tasker og topbokse.

Vi afholder motorcykeltræf 6 gange om året på området omkring butikken. Den første torsdag i hver måned. Se mere på www.mcmarken.dk

Vi sætter en stor ære i at yde god service til den rigtige pris. Kom forbi til en rundtur i butikken og en kop kaffe.

DSC_0346_small

DSC_0116_